Zanesljivost

Preverjen proces storitve od naročila do dobave

V poslu se nenehno srečujemo z nepredvidljivimi situacijami. Vendar ni nobene potrebe, da bi bila embalaža ena od njih.

V Kartemu se dobro zavedamo, kako pomembni so dobavni roki in kako pomembno je, da je embalaža pravočasno ter brezhibno izdelana.

Ko prejmemo naročilo, so naši dobavni roki zanesljivi, tako da se kupec brez skrbi naprej posveti svojim ključnim aktivnostim. 

Preverjen proces storitve od naročila do dobave

Kako zagotavljamo brezkompromisno zanesljivost

Vaša skrb postane naša skrb. Pri svojem delu smo popolnoma predani cilju, da vas čim bolj razbremenimo. Ko enkrat sprejmemo naročilo, vaša skrb postane naša skrb. Vam se ni potrebno več obremenjevati, saj za vse poskrbimo mi.  

Ničesar ne prepuščamo naključju. Razvili smo lasten sistem zanesljivosti, ki ga nenehno nadgrajujemo. Z internim orodjem za digitalizacijo in sledljivost procesov sledimo ter kontroliramo vsak detajl vašega naročila – od povpraševanja do realizacije, od paletizacije do vseh podrobnosti na embalaži.

Certifikat, ki dokazuje najvišji nivo kakovosti. Dokaz, da naše poslovanje in delo potekata v skladu z mednarodnim standardom kakovosti o dobri poslovni praksi, je pridobljen certifikat ISO 9001.

Kar je dobro danes, ni nujno, da bo tudi jutri. Zato dosledno in uspešno sledimo zahtevam standardov, nenehno stremimo k izboljšavam in si vsako leto zastavljamo višje cilje.

Več kot 90 % naših strank postane naš stalen poslovni partner. Našo zanesljivost merimo tudi na način, da smo uspeli v zelo kratkem obdobju obseg proizvodnje povečati kar za 500 %.

Kako zagotavljamo brezkompromisno zanesljivost

Primer iz prakse

Sukcesivna in samostojna dobava embalaže

»Spletni trgovec se je zaradi stiske s skladiščenjem in nezanesljivosti prejšnjega dobavitelja embalaže na nas obrnil z željo, da bi mu embalažo dobavljali sukcesivno ob točno določenem datumu.

Kako nam je uspelo? S pomočjo internega orodja vedno spremljamo obstoječe zaloge surovine in pravočasno sprožimo aktivnosti, tako da je kupec pravočasno oskrbljen z dobavami.«

Primer iz prakse

Pogosta vprašanja

Preberite odgovore na pogosto zastavljena vprašanja o naši zanesljivosti.

Nimamo prostora za skladiščenje embalaže, a hkrati smo vezani na stroge dobavne roke. Ali vas bomo morali vsakič znova klicati za dobavo?

Ne, lahko ste brez skrbi, če nam lahko pravočasno sporočite predvidene napovedi vaših potreb. V tem primeru bomo sami skrbeli za pravočasno dobavo željenih količin embalaže.

Podjetje, s katerim smo sodelovali nam je obljubljalo veliko, a na koncu smo bili razočarani nad embalažo. Zakaj bi zaupali vam?

Pred vašim prvim naročilom vedno izdelamo vzorec embalaže, ki gre k vam v potrditev. S tem je določen standard kakovosti, katerega moramo izpolniti. Obljubimo samo to, kar lahko uresničimo.

Nimamo še velike količine, a v prihodnosti pričakujemo rast. Iščemo zanesljivega partnerja za embalažo, ki bo rastel skupaj z nami. Ste to vi?

Med malimi in velikimi kupci ne delamo razlik. Za nami je veliko projektov, kjer smo začeli z manjšimi količinami in skupaj z naročnikom rasli. Pri nas lahko naročite samo 50 ali pa milijon kosov embalaže. Posvetili se vam bomo z enako zavzetostjo.

Vedno zagotavljamo stroškovno učinkovitost embalaže in skupaj z naročnikom optimiziramo procese za optimalno poslovanje. Ponosni smo na številne uspešne zgodbe naših dolgoletnih naročnikov.

Kaj pomeni ISO standard ISO 9001, ki ste ga pridobili?

ISO 9001 je mednarodni standard za vodenje kakovosti, ki dokazuje, da svoje poslovne prakse nenehno izboljšujemo, zagotavljamo uspešna dolgoročna partnerstva z naročniki in dobavitelji ter tako zvišujemo zadovoljstvo svojih strank.

Še več odgovorov na pogosta vprašanja v zvezi z embalažo si lahko preberete na strani FAQ. Če ne najdete odgovora na svoje vprašanje, se obrnite na nas prek telefona na  +386(0)35653630 vsak delavnik med 7:00 in 15:00 uro ali pišite na info@kartem.si ali izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Back to top Back to top Back to top