Hitrost
Najhitrejša pot do embalaže

Najhitrejša pot do embalaže

Svet postaja vse hitrejši. Vsi poznamo občutek nujnosti. Zato razumemo stisko podjetij, ki želijo svoje izdelke čim prej odpremiti do končnih kupcev.

Dobro se zavedamo, kako lahko učinkovit odziv ustvarja uspešnejši celoten proizvodno-prodajni proces. Zato strmimo k hitri in učinkoviti izvedbi vseh procesov – od prejetega naročila do končne izvedbe.

Verjamemo, da velik del našega uspeha izhaja prav iz takojšnega odziva na vaše povpraševanje in hitrega iskanja rešitev za vaše izzive.

Vaš uspeh je naše zadovoljstvo!

Najhitrejša pot do embalaže
Kako zagotavljamo hitro storitev:

Kako zagotavljamo hitro storitev:

Dnevno razvijamo veliko novih izdelkov. To ohranja našo agilnost in nam daje neprecenljiv »know-how«, s katerim pohitrimo čas od ideje do izvedbe.

Imamo lasten razvoj. Pri razvoju embalaže sodeluje tehnolog, ki naročnika s strokovnimi utemeljitvami usmerja k optimalni rešitvi glede na funkcionalnost, ekonomičnost in izvedbo.

Z dolgoletnimi izkušnjami nenehno ustvarjamo učinkovitejše organizacijske procese in postavljamo prava vprašanja

Smo mlada ekipa, ki se nenehno uči, obvlada tehnološko napredna orodja in razume digitalno transformacijo za hitrejšo implementacijo rešitev.

Lastna skladišča nam omogočajo, da imamo zalogo surovine za potrebe naših stalnih strank. Na ta način učinkovito, glede na potrebe naročnikov, zagotavljamo dobavo JIT (»just in time«).

Vsak izziv obravnavamo enako predano. Ne glede na to, ali potrebujete večjo ali manjšo količino embalaže, rešitev določenega problema ali zgolj pozornost pri nujni zadevi, je naš odnos do kupcev enako zavzet. Zagotavljamo vam izjemen odzivni čas, da dobite željeno in uspešno izpeljete vaš posel.

Kako zagotavljamo hitro storitev:

Primer iz prakse

V 3 dneh od povpraševanja do validacije vzorcev 

V petek smo se sestali z naročnikom, v ponedeljek smo pripravili vzorec embalaže, ki ga je naročnik v torek prejel in potrdil. V sredo je bila embalaža že proizvedena.

Kako nam je uspelo? Kombinacija specialističnega znanja za izdelavo raznolike kartonske embalaže in agilnosti celotne ekipe nam je omogočila, da smo v 3 delovnih dneh proizvedli embalažo po meri izdelka, ki ga je naročnik želel zaščiti med dostavo in hkrati predstaviti na privlačen način.

Primer iz prakse

Še več odgovorov na pogosta vprašanja v zvezi z embalažo si lahko preberete na strani FAQ. Če ne najdete odgovora na svoje vprašanje, se obrnite na nas prek telefona na  +386(0)35653630 vsak delavnik med 7:00 in 15:00 uro ali pišite na info@kartem.si ali izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Pišite nam

Vas zanima? Začnimo projekt!

Za več informacij nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte.
Kartem d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Back to top Back to top Back to top