Svetovanje po meri

Široka paleta rešitev za stroškovno učinkovito embalažo


Ne obstaja embalaža, ki je ne bi znali razviti

Kakovostna embalaža ima zahtevno nalogo. Ščititi mora vaš izdelek med distribucijo. Biti mora vizualno privlačna, da naredi najboljši vtis na prodajnem mestu. Zagotavljati mora enostavno pakiranje in odpiranje. Ob tem pa je pomembno tudi, da ima čim manjši vpliv na okolje. In, seveda, da je stroškovno učinkovita.

Vse te pogoje je mogoče doseči le prek sodelovanja s poslovnim partnerjem, ki vam lahko ponudi svetovanje po meri s široko paleto rešitev. V podjetju Kartem vam zagotavljamo svetovanje po meri – brez kakršnih koli omejitev.

Široka paleta rešitev za stroškovno učinkovito embalažo

Pogosta vprašanja

Preberite odgovore na pogosto zastavljena vprašanja o svetovanju po meri.

Moja embalaža je že zdaj zadovoljiva – jo lahko nadgradite/izboljšate?

Vedno obstajajo možnosti za izboljšave, ne glede na to, ali gre za vizualni, funkcionalni, varnostni, stroškovni ali okoljski vidik. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za obisk. Naš razvojnik bo analiziral vašo dosedanjo embalažo in pripravil predlog izboljšav. Zagotavljamo vam, da boste presenečeni.

Kaj pomeni »racionalizacija embalaže«?

Racionalizacija embalaže pomeni, da lahko s poenotenjem embalaže in z različnimi vložki znatno zmanjšate stroške embalaže. Z racionalizacijo embalaže zmanjšate preveliko količino različnih dizajnov embalaže na poenostavljeno, obvladljivo število linij. Z upravljanjem manjšega inventarja lahko na primer prihranite čas in prostor. Poenostavite si postopek pakiranja in prenaročanja embalaže. Prihranjeni čas omogoča, da sta vaše osebje in podjetje bolj produktivna.

Ali lahko Kartem pripomore k trajnostnem pakiranju moje embalaže?

Celoten proces našega dela temelji na enem od naših ključnih načel – varstvo okolja. To dokazujemo z dvema pridobljenima certifikatoma. Certifikat ISO 14001 (sistem ravnanja z okoljem) kaže, da v svoje delo vključujemo trajnostne pristope, kot so »zero waste«, eco-design, krožno gospodarstvo … S certifikatom FSC pa zagotavljamo okolju prijazno embalažo in s tem podpiramo odgovorno upravljanje z gozdovi na svetovnem nivoju.

 Zato se zavzemamo za ponudbo trajnostne embalaže in okoljsko sprejemljivih polnil, ki odlično nadomeščajo plastiko, stiropor in les. S tem zagotavljamo nižje stroške recikliranja in posledično manjši vpliv na okolje.

 

Potreboval bi embalažo s specifično izvedbo. Ali mi lahko pomagate?

Vedno se razveselimo novih izzivov. Izdelali smo že embalaže z najbolj specifičnimi zahtevami. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za obisk, da prisluhnemo vašim zahtevam, nato pa bo razvojna ekipa priskrbela rešitve za vaš izziv. Na nas se lahko zanesete.

Še več odgovorov na pogosta vprašanja v zvezi z embalažo si lahko preberete na strani FAQ. Če ne najdete odgovora na svoje vprašanje, se obrnite na nas prek telefona na  +386(0)35653630 vsak delavnik med 7:00 in 15:00 uro ali pišite na info@kartem.si ali izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Pišite nam

Vas zanima? Začnimo projekt!

Za več informacij nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte.
Kartem d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Back to top Back to top Back to top