Embalaža za industrijo

Ne glede na vrsto industrijskih izdelkov, posameznih delov ali orodij, ki jih pošiljate kot del večje dobavne verige, lahko pri Kartemu pridobite ustrezno embalažo za industrijske izdelke.

Industrijska transportna embalaža, zasnovana po meri in prilagojena posebni uporabi, bo zaščitila vaše izdelke med pošiljanjem in transportom, hkrati pa vam bomo zanjo pomagali določiti optimalno količino in vrsto materiala (preprosta za pakiranje; prav tako vam bomo pomagali pri boljši predstavitvi vaše blagovne znamke).

Usposobljeni smo za izdelavo transportne embalaže, ki je prilagojena specifičnim potrebam in zahtevam strank. Embalaža je zasnovana tako, da: optimalno zaščiti izdelke med transportom, zmanjšuje tveganje za poškodbe ter omogoča varno in učinkovito manipulacijo. 

Uporabljamo visokokakovostne kartonske materiale, ki so trpežni in odporni na obremenitve med prevozom.

Ponujamo inovativne rešitve za zaščito vaših izdelkov, kot so: držala, razdelilniki, ojačitve in drugi dodatki, ki še v večji meri povečujejo stabilnost in trdnost embalaže, kar nudi optimalno zaščito vašim izdelkom ob manipulaciji in med transportom. 

Prizadevamo si za rešitve, ki so prijazne do okolja, zato uporabljamo obnovljive materiale. S pomočjo naprednih tehnologij, kot so: računalniško podprto oblikovanje, rezalni in izsekovalni stroji z visoko natančnostjo in druge sodobne tehnologije, izdelamo visokokakovostno transportno embalažo z natančnimi dimenzijami in s podrobnostmi.

Bogate izkušnje pri izdelavi embalaže za različne vrste industrije nam omogočajo razumevanje posebnosti pri prevozu izdelkov, kar zahteva optimalne rešitve pri razvoju embalaže.

Embalaža za pohištveno industrijo

Embalaža za pohištveno industrijo

Več
Embalaža za predelovalno industrijo

Embalaža za predelovalno industrijo

Več
Embalaža za farmacijo

Embalaža za farmacijo

Več
Embalaža za prehrambno industrijo

Embalaža za prehrambno industrijo

Več
Embalaža za avtomobilsko industrijo

Embalaža za avtomobilsko industrijo

Več
Embalaža za tekstilno industrijo

Embalaža za tekstilno industrijo

Več
Back to top Back to top Back to top