Prilagodljivost

Agilen pristop in učinkovita organizacija

Ko imate izziv, je zadnja stvar, ki jo želite slišati »tega se ne da narediti«. Zato je pomembno, da izberete pravega partnerja, ki se zna prilagoditi in odzvati na vse vaše potrebe po embalaži.

S sodobnim agilnim pristopom in učinkovitim sistemom odločanja se lahko prilagodimo situacijam v zadnjem hipu, različnim količinskim zahtevam po proizvodnji embalaže ali logističnim izjemam za dobavo embalaže. Naša mlada ekipa se z miselnostjo, da nič ni nemogoče, ne ustraši nobenega izziva in se vedno potrudi po najboljših močeh.

Vedno se uspemo prilagoditi glede količine embalaže – lahko izdelamo samo 50 ali pa celo milijon kosov.

Agilen pristop in učinkovita organizacija
Kako zagotavljamo nadpovprečno prilagodljivost:

Kako zagotavljamo nadpovprečno prilagodljivost:

Vedno se prilagajamo zahtevam, ciljem in planom strank. Vsem vašim željam se prilagajamo kot majhno podjetje, pri tem pa smo zanesljivi in učinkoviti kot veliki. Ni ovir, če ste v časovni stiski in potrebujete večjo količino embalaže v zadnjem hipu ali pa bi želeli embalažo prej, kot je dogovorjeno.

Sukcesivne dobave za dolgoročne naročnike. Lastna skladišča, zaloge surovine in strateška partnerstva z dobavitelji nam omogočajo možnost dobavljanja manjših količin embalaže.

Plan, ki je podrejen potrebam našim naročnikom. Naš fleksibilen mikroplan nam omogoča prilagodljivost na ravni proizvodnje embalaže.

Prilagodljivost na ravni dobave embalaže. Tudi najmanjše dobave organiziramo pravočasno, vedno prilagodimo prevozno sredstvo glede na možnosti za razklad. 

Sprememba v zadnjem trenutku? Potrebujete večjo količino, kot ste jo predvideli v naročilu? Lahko ste brez skrbi, naša ekipa je za vas vedno dosegljiva.

Kako zagotavljamo nadpovprečno prilagodljivost:

Primeri iz prakse

Prototip stojala nadstandardnih dimenzij

Eden izmed naših avstrijskih kupcev je nujno potreboval POS stojala nestandardnih dimenzij za izpostavitev produktov v trgovskih verigah. Njegovi dobavitelji niso našli ustrezne rešitve v pravem časovnem obdobju, zato se je obrnil na nas.

Kako nam je uspelo? 

Glede na zahteve kupca smo razvili in priskrbeli prototip stojala čez vikend.

Primeri iz prakse

Pogosta vprašanja

Preberite odgovore na pogosto zastavljena vprašanja o naši prilagodljivosti.

Ali lahko izdelate stojalo nadstandardnih dimenzij za izpostavitev produktov v trgovinah?

Izdelamo lahko različne POS materiale iz kartona za izpostavitev produktov v trgovinah in za predstavitve na sejmih. Ni omejitev glede velikosti in dimenzij.  

Ali dobavljate embalažo tudi v tujino?

Glede na želje naročnikov, organiziramo dobavo v vse države sveta.. Največ dobavljamo v Avstrijo, na Hrvaško, Madžarsko in Italijo.

Do našega podjetja je težko priti s kamionom. Kako mi boste dobavili embalažo?

Glede na dostopnost in možnosti za razklad vedno vnaprej izberemo ustrezno prevozno sredstvo, tako da vam lahko zagotovimo zanesljivo in pravočasno dobavo embalaže.

Še več odgovorov na pogosta vprašanja v zvezi z embalažo si lahko preberete na strani FAQ. Če ne najdete odgovora na svoje vprašanje, se obrnite na nas prek telefona na  +386(0)35653630 vsak delavnik med 7:00 in 15:00 uro ali pišite na info@kartem.si ali izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Pišite nam

Vas zanima? Začnimo projekt!

Za več informacij nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte.
Kartem d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Back to top Back to top Back to top